Orlando de la Finanțe câștigă 50.000 de euro anual, dar are rate de 60.000 de euro


Orlando Teodorovici a fost finanțat cu aproape un milion de euro de bănci, deși nu poate oferi garanții financiare.

În fiecare an, Eugen Orlando Teodorovici plătește unor bănci – dar și unor persoane fizice – între 50.000 de euro și 60.000 de euro pentru a acoperi împrumuturi de peste 800.000 de euro. Veniturile anuale ale ministrului de Finanțe, însă, sunt, în cel mai bun caz, în jur de 50.000 de euro. Din ce trăiește, deci, contabilul guvernului Dăncilă, dacă toate veniturile sale se duc pe credite?

Ca totul să fie și mai demn de poveste, Teodorovici își permite și să facă donații politice. Astfel, acum aproape zece ani a donat la PNL, partid din care făcea parte, 10.000 de lei. După ce a intrat în PSD, a cotizat la social-democrați cu 68.000 de lei.

Continuarea, aici.

orl

Fără categorie
2 comments on “Orlando de la Finanțe câștigă 50.000 de euro anual, dar are rate de 60.000 de euro
  1. Paradoxul romanesc post lovilutie: nu a furat nimic niciunul dar toti au averi care depasesc salariile sau presupusele castiguri prin bursa sau terenuri. Bine ca fiscul trimite somatii la “stranieri” sau manelisti, ca pe domnul ministru nu se cade sa il deranjeze.

    Orlando asta nu e ala care avea un restaurant intr-o casa particulara pe numele lu’ ma-sa si cam fara avizele necesare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>