Și ea candidează la europarlamentare pe lista lui Vanghelie


Săptămâna trecută, v-am spus că Partidul Social Democrat Independent, o clonă a PSD inventată de fostul primar de sector Marian Vanghelie, este formațiunea cu cea mai insolită listă de candidați pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Printre sumedenia de angajați de la Primăria condusă în trecut de Vanghelie, pe listă se află niște personaje cu adevărat pitorești.

Se distanțează Bianca Berchez și Dalia Ciubucă, două prietene ce „rup“ cluburile din București, scrie Newsweek România.

Dalia Ciubucă (33 de ani) ocupă poziția 29 pe lista de 43 de persoane depusă de Partidul Social Democrat Independent (PSDI) în vederea participării la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Lista a fost aprobată de Biroul Electoral Central pe 6 aprilie, după ce diriguitorii acestei formațiuni politice s-au lăudat că au adunat 400.000 de semnături, adică dublu față de minimul necesar.

Deși nu apare oficial în conducerea formațiunii, în 2015, odată cu excluderea din PSD, Marian Vanghelia și Mircea Geoană au declarat că își fac ei un partid nou, fix cu acest nume. La momentul acela, Oana Niculescu-Mizil, partenera de viață a lui Vanghelia, și Ana Maria Cătănuță, consiliera lui Geoană, au înregistrat la OSIM marca „Partidul Social Democrat Independent”.

Ea e Bianca Berchez (28 de ani), care ocupă poziția 34 pe lista de 43 de persoane depusă de Partidul Social Democrat Independent.

berchez1

bb

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>