FOTO Dragnea a renunțat la patru din cinci gărzi de corp. Cel puțin la vedere


Acum câteva zile, scriam așa: “Sâmbătă seara, la mai bine de 24 de ore după ce s-a încheiat paranghelia sărăciei de la Craiova, Liviu Dragnea a postat pe contul său de Facebook un film cu secvențe de acolo.

E de înțeles, totuși, că i-a luat atât de mult: imaginile a trebuit să fie atent selectate ca să nu intre în cadru absolut toți nefericiții aduși cu japca acolo.

Ce n-a putut, totuși, scoate Dragnea din film: cele minimum cinci gărzi de corp care l-au păzit. Să nu se ia sărăcia, probabil. Iată cadrele relevante.”

Azi, Dragnea a făcut o nouă baie de mulțime. De data asta, în județul Suceava, unde s-a descărcat pe un cetățean care nu i-a cântat în strună. Apoi, însă, a postat această compunere pentru idioți pe Facebook:

“Astăzi am fost încântat să mă întâlnesc cu niste oameni minunați din Suceava și le-am transmis un mesaj foarte clar:

Avem nevoie de români patrioți la Bruxelles care să aducă în România mai multe fonduri europene.
Am început să sprijinim fermierii români și să avem pe masă produse din pământul nostru, nu legume și fructe pline de chimicale venite din străinătate.
Le este frică pentru că vrem să rupem această mafie care a intrat în România. Au văzut că nu cedăm.

Nu cedăm absolut deloc. Puterea României este în noi!”

A pus și niște poze. Din care se poate vedea că, spre deosebire de baia de sărăcie din Dolj, în asta de la Suceava a avut doar o gardă de corp (la vedere, cel puțin), pe băiatul cu cercei.

2

1

3

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>