Valizaleaks: Dragnea și Cătălina Ștefănescu, vacanțe împreună în Brazilia


Cătălina “Ștefănescu îl acompania deja pe Liviu Dragnea în călătoriile sale peste ocean. Potrivit informațiilor furnizate de poliția de frontieră din Brazilia, între 2010 și 2012, tânăra și Dragnea au aterizat și au decolat împreună de pe aeroportul din Fortaleza de trei ori. În 2012, cei doi au folosit ca punct de sosire și plecare aeroportul Rio Grande do Norte din Natal, aflat la vreo 500 de kilometri de Fortaleza. În plus, la cele patru călătorii în tandem se adaugă încă două voiaje braziliene când însă Dragnea a sosit cu întârziere de câteva zile față de Ștefănescu.

Începând cu 2013, Dragnea nu a mai voiajat împreună cu Ștefănescu ci a început să frecventeze Brazilia alături de Irina Tănase, actuala sa prietenă.” (sursa)

Un text scris tot aici, dar în 2017, spunea astfel: “O dată ajunsă în Parlament, Cătălina Ștefănescu s-a apropiat nu doar politic și de nefericitul ăla de Dan Șova, dar și de Cosma junior de la Prahova. Acum nu știm cu cine își împarte viața și nici nu ne interesează, mai ales că femeia nu mai deține funcții publice. Sau deține?

Ei, surpriză: pe 5 octombrie a.c., Cătălina a revenit pe o poziție publică la Guvern. Mai precis, la Secretariatul General al Guvernului, unde prestează drept consilier.”

lds

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>