Mafioții politici Dragnea și Tăriceanu, cu cuțitele pe masa Parlamentului


Frustrarea lui Liviu Dragnea a ajuns la cota de avarie: disperat că Tudorel Toader refuză emiterea OUG care să-l salveze de dosarul penal al angajărilor fictive din Teleorman, șeful PSD investește toate resursele partidului în efortul de a scăpa de ministrul de Justiție.

Ca să fie și mai clar ce-și dorește Dragnea, PSD a programat pentru miercuri, 17 aprilie, votul pe moțiunea împotriva lui TT. În preziua votului, fostul ministru de Justiție, pesedistul Florin Iordache, aproape că l-a dat afară pe Toader din ședința comisiei de modificare a Codurilor Penale, după ce i-a reproșat inacțiunea în materie de schimbare a reglementărilor legale.

În seara zilei de marți, Tăriceanu a replicat: Tudorel Toader e un ministru bun care a făcut treabă și a adăugat că nu așteaptă decât ca parlamentarii să voteze cererea DNA de urmărire penală în propriul său caz.

Trocul propus de Dragnea pare simplu: ne lași să-l dăm afară pe Tudorel Toader, nu te dăm pe mâna DNA. Tăriceanu, însă, așteaptă mai întâi votul pe imunitatea sa.

t

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>