Rușinos: Universitatea de Vest a trimis recuperatorii la șefa Fiscului, datoare cu 20.000 de lei


“Exmatricularea (de la doctorat a șefei ANAF – n.m.) a produs o complicație financiară (…). În 2014, UVT, în calitate de partener al unui proiect de burse POSDRU pentru doctoranzi și postdoctoranzi, primise o cotă de 20 locuri care s-au ocupat prin concurs. Printre cei 43 de doctoranzi timișoreni înscriși pe cele 20 de locuri a fost și Triculescu (…) fericita beneficiară a unei burse de 1.500 de lei, timp de un an, plus decontarea unor călătorii de studii în țară și străinătate.

Condiția era să susțină doctoratul la termen. Cum nu a făcut-o, ulterior exmatriculării, în februarie 2018, UVT i-a trimis o notificare în care i s-a cerut să restituie bursele (1.500 de lei timp de 12 luni), decontarea participării la o conferință internațională (2.353,15 lei), plus participarea la un seminar în țară (250 de lei). În total, 20.603,15 lei.“, scrie Newsweek România.

Continuarea, aici.

t

(sursa foto: Inquam Photos)

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>