Conducerea de la Fundeni, după ce pacienții au fost scoși din saloane: “Activitatea spitalului se desfășoară în mod normal”


După ce au făcut instrucție cu pacienții ca la serbările ceaușiste de 23 august dinainte de ’89, administratorii de la Fundeni se dovedesc a fi și nemaipomenit de aroganți. Reacția managerului Carmen Orban la dezvăluirea scenelor grotești cu oameni în pijamale, cu bagaje după ei, scoși pe holuri ca să se facă lună pentru o prezumtivă vizită ministerială a fost de o indiferență crasă: “apreciez ca prin acest articol se incearca o denaturare intentionata a realitatii, cu scopul de a aduce grave atingeri de imagine Institutului Clinic Fundeni si de a prejudicia Institutul Clinic Fundeni prin afirmatiile eronate din cuprinsul acestuia. Avand in vedere aspectele de mai sus, apreciem ca afirmatiile eronate cuprinse in articolul indicat de dumneavoastra nu trebuie raspandite, in contextul in care situatia de fapt existenta in cadrul Institutului Clinic Fundeni este diferita fata de cele indicate mai jos. (…)In realitate nu exista o situație anume, specială. Activitatea spitalului se desfășoară in mod normal.”

Reacția completă a managerului Carmen Orban, aici.

co

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>