Incredibila mizerie pesedistă anti-europeană a lui Dan Bittman. La Cristache (TVR)


“Artiștii și filosofii și oamenii de cultură (au fost menționați Tudor Chirilă, Gabriel Liiceanu, Andrei Pleșu, Victor Rebengiuc și Oana Pellea – nota mea) nu cred că e locul lor aici și nu cred c-ar trebui să se implice (în politică – nota mea) în modul în care o fac. Ce căutați? Să ce? Credeți că așa se schimbă România? Nu, nu. România se schimbă când ai un plan. Un plan, un fir roșu pe care nu-l avem de 30 de ani. Eu nu sunt implicat politic.”

“Europa nu cred că ne vrea binele, după părerea mea. (…) Eu, dac-aș fi președinte, singurul meu plan pentru primul meu mandat ar fi să conving Comunitatea Europeană, dacă nu vrea să se destrame de tot, pentru că eu nu cred în Comunitatea Europeană – vă spun, s-ar putea să ne întâlnim peste un an și să nu mai fie Comunitatea Europeană. (…) Europa? Europa e un conglomerat de fugiți de-acasă. (…) De ce să trag eu pentru polonez? Sau muncitorul meu se duce frumos afară și-i plătește taxe francezului, neamțului, spaniolului, nu mie. Nu-mi plătește mie aicea. Că de-aia și aicea e o discuție, cu diaporă, cu nediasporă…”

“Vă spun cu toată responsabilitatea că alegerile nu sunt câștigate de noi, ca alegători. 100%. Spuneți-mi și mie de ce există marja de 3% de eroare? De ce sondajele nu pot fi făcute cu o marjă de 0,003%?”

Pasajele au fost culese de Dragoș Vasile (căruia îi mulțumesc pentru răbdarea de a-i asculta, simultan, pe Bittman și pe Cristache) și postate aici. Emisiunea în format video e aici.

O replică a venit de la Radu Paraschivescu: “E dreptul lui Ban Bittman să afirme <Europa nu cred că ne vrea binele>, după cum e dreptul oricui să se întrebe cât de uşor ar fi ajuns vocalistul de la Holograf la Viena în 2012 pentru o operaţie la carotidă, în loc să rămână în mândra şi nedreptăţita Românie, unde pacienţii se infectează şi mor în spitale, după ce li se sugerează să vină de acasă nu doar cu tifon şi medicamente, ci şi cu niscai spray împotriva gândacilor.”

Screenshot 2019-04-06 at 11.37.53

Fără categorie
3 comments on “Incredibila mizerie pesedistă anti-europeană a lui Dan Bittman. La Cristache (TVR)
  1. Cum adica Dan Bitman nu e implicat in politica, dar participa la o emisiune de politica?!
    Atunci cand ia bani de la primarita pt concerte tot neimplicat este?

  2. “Spuneți-mi și mie de ce există marja de 3% de eroare? De ce sondajele nu pot fi făcute cu o marjă de 0,003%?”

    La pariu ca nu intelege chiar daca ii explica cineva cu lux si amanunte?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>