EXCLUSIV – Tun de două milioane la Dragnea jr, garantat Tel Drum


Tel Drum intră în insolvență, cu tot cu opoziția DNA. Asta înseamnă că, practic, cone controlează compania nu va mai putea scoate bani de acolo fără ca totul să fie public și, mai ales, controlat. Așadar, vremea purcoaielor de bani de la Tel Drum s-a dus.

Însă moștenirea firmei de casă a lui Liviu Dragnea merge mai departe prin companii mai mici, dar foarte vioaie. Una din ele este Zooveg 2010 SRL, deținută majoritar de către fiul lui Liviu Dragnea, Valentin-Ștefan.

Liviu Dragnea și fiul mănâncă bine

(sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea)

Pe 5 ianuarie a.c., juniorul lui Dragnea a decis să-și atribuie peste două milioane de lei din profitul Zooveg 2010 SRL aferent anului… 2015 (un an în care Zooveg a avut profit de peste 2,8 milioane de lei): “Din Profitul net la 31.12.2015, in suma de 2.845.025 lei, se va repartiza ca dividende catre actionarul: Dragnea Valentin Stefan suma de 2.003.751 lei. Diferenta de profit de 841.274 lei ramane nerepartizata, ca rezerva la dispozitia societatii, urmand a se repartiza ulterior.”

Zooveg 2010, pușculița lui Dragnea jr

Banii, însă, vin de la Gransiloz, o altă firmă teleormăneană, deținută integral de Zooveg 2010 SRL, deci tot de Dragnea junior. Iar toate firmele astea sunt întreținute de Tel Drum, prin credite bancare enorme. Practic, tot ce produc aceste firme mai mici este garantat de către Tel Drum.

Citește și: Cum se scot banii Tel Drum prin alte firme deținute de Dragnea

Fără categorie
One comment on “EXCLUSIV – Tun de două milioane la Dragnea jr, garantat Tel Drum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>