Iohannis a devenit Iliescu. Versus Vadim


Dacă Iohannis va candida în 2019 pentru un al doilea mandat și în cursă va mai fi doar un candidat cu șanse iar ăla va fi de la PSD, voi vota Iohannis. Dar sper ca, până atunci, de undeva să apară un al treilea candidat care să nu fie nici pesedist, nici semi-mort, și care să ne reprezinte pe toți cei peste 6,2 de milioane de români care l-au votat pe actualul președinte în 2014.

Tot aud cum, dacă mâine ar fi alegeri parlamentare, PSD ar câștiga tot. Ok, are deja tot, deci ce am risca cu anticipatele alea? Nimic, exact. Dacă, însă, PSD nu ar mai fi majoritar, am câștiga aproape tot. Pentru asta, însă, e nevoie de caracter. Și de curaj. Din păcate, actualul președinte nu are nici una, nici cealaltă.

Iohannis, din nefericire, a ales calea ușoară, este slab, are flerul politic al unei cârtițe și este înconjurat de consilieri fie foarte slabi, fie foarte obedienți.

Klaus Iohannis, noul Ion Iliescu

Marele pericol nu este, neapărat, că PSD va guverna în continuare. Cu adevărat periculos este că, azi, Iohannis le-a cam distrus speranța multora dintre cei 6,2 milioane de români care l-au votat în noiembrie 2014. Și care l-ar putea vota iar în 2019 numai ca să nu câștige Vadim-ul pesedist, nu pentru că ar mai crede în el.

P.S. Imediat ce Iohannis câștiga alegerile, îmi permiteam să fac o listă de dorințe cetățenești, ca să zic așa, care speram să fie îndeplinite de noul președinte. Judecați voi ce s-a întâmplat între timp.

 

Fără categorie
2 comments on “Iohannis a devenit Iliescu. Versus Vadim
  1. Pentru prima data strada Rezist va trebui sa creeze un lider, chiar din nimic, dar va trebuie sa-l contureze, caci mafiotii vor sa ne distruga ca natie…si ce este culmea, ii platim noi pt a ne distruge cu , mai nou, salarii babane!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>