Tudose nu e Grindeanu: nu se agață de scaun și grăbește anticipatele


Grindeanu s-a agățat până în ultima clipă de scaunul de premier. Și totul a fost bine gândit dinainte: în joc nu era rămânerea persoanei fizice Grindeanu Sorin de la Timișoara la Palatul Victoria, ci demonstrarea faptului că Dragnea, în demența lui, va juca pe cartea moțiunii de cenzură împotriva propriului Guvern.

Azi, însă, dacă pierde sprijinul politic al partidului, Mihai Tudose nu are nici un motiv să mai prelungească agonia pesedistă. Nu se va baricada la Victoria, deci, ci își va da demisia, declanșând, astfel, procedurile de numire a unui nou premier. Numire pe care, zice Constituția, o face președintele țării. Care, de data asta, are șansa să provoace anticipate.

Mihai Tudose și Klaus Iohannis

2 comments on “Tudose nu e Grindeanu: nu se agață de scaun și grăbește anticipatele
  1. 2dose și-a evaluat corect șansele, și a plecat pentru a-i proteja pe cei care l-au susținut. Altfel ar fi fost maziliți o dată cu el. KWI are șansa de anticipate, dar și șansa de suspendare. Oare e dispus să riște? Cu Callin la butoane, Leaveyou va trece orice pachet de legi …

  2. Ai uitat un lucru, cred, PSD va flutura suspendarea lui Iohannis, si la cat de infierbantati au fost cu OUG13, legile justitiei, e posibil sa se repete scenariul din 2012. Tariceanu interimar, legile trec, si se face si guvernul nou in absenta lui Klaus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>