Duda României i-a trimis nota de plată lui Dragnea


Planul de reinventare al lui Dragnea merge înainte netulburat. Cum e și firesc: acest plan e singura șansă a lui Dragnea să pară ce nu e, adică un om cinstit și preocupat de interesele națiunii.

În ce constă, de fapt, acest plan? În deturnarea monarhiei românești, atât cât a rămas din ea, într-o biată cârjă cu blazon pentru unul din cei mai mafioți politicieni pe care i-a văzut România vreodată.

Mai trist, însă, este că, vorba unui banc, cât a mai rămas din Casa Regală a României nici măcar nu s-a împiedicat, ci a stat bucuroasă să fie luată de-a gata de către Dragnea.

Citește și: Palatul Elisabeta, luat cu japca de către Dragnea

Iar azi, custodele Coroanei, prințesa Margareta, și Duda României au decis că e momentul să spună cât ne va costa pomana de la buget (sursa). Sigur, e vorba doar de un mic avans, cheltuielile vor fi ceva mai mari decât cele pe câteva călătorii “diplomatice”.

duda României

One comment on “Duda României i-a trimis nota de plată lui Dragnea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>