Partidul Sexual Disturbat


“Prințesă, s… p…!”. Asta i-ar fi spus senatorul PSD Tit Liviu Brăiloiu, azi, Florinei Presadă, colegei sale de la USR, conform declarației celei din urmă. Ceea ce este foarte veridic: acum nu multă vreme, un alt parlamentar USR l-a filmat pe Brăiloiu, tot în Parlament, arătându-i niște degete. Iar ceva mai recent, tot pesedistul a spus despre jurnaliști că ar fi “ciobani”.

Tot o parlamentară a USR, Cosette Chichirău, are probe video care nu lasă nici un loc de îndoială: senatorul Șerban Nicolae a jignit-o și a sugerat că ar avea fotografii în care aceasta ar fi implicată în activități sexuale anale. Jignirea a fost preluată de alt grobian, Eugen Nicolicea, care i-a adresat-o tot lui Cosette Chichirău, zilele trecute. Același Nicolicea a avut un comportament extrem de ofensiv la adresa moderatoarei B1 TV Nadia Ciurlin, în direct.

Pe lângă acești nemernici, faptul că un macho ca Dragnea are acum o relație cu o fătucă de 25 de ani care i-a fost secretară este deja un clișeu despre moșuleți aflați în poziții de putere care încearcă să-și bandajeze orgoliul în pragul andropauzei.

Întrebarea, însă, se înfiripă din aceste foarte vizibile exemple: ce le lipsește tuturor acestor pesediști de vază? Ce au ei atât de mic, în afară de respectul pentru femei, încât sunt în stare de astfel de comportamente de pitecantrop? Un psiholog ar avea, sunt convins, câteva răspunsuri bine țintite.

partidul sexual disturbat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>