Crima de la metrou, testul solidarității noastre


O tânără femeie a murit în seara asta la metrou, în București. Ucisă, se pare. Împinsă în fața unui tren de către, se pare, o altă femeie. Fotografia celei din urmă a fost făcută publică de către Poliție.

dristor

De asemenea, și o scurtă descriere: “Semnalmente: vârsta de 40-45 de ani, aproximativ 1,70 m, constituţie slabă, ten deschis, pomeţii proeminenţi, îmbrăcată în jachetă scurtă, de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis, largi, iar pe cap purta o eşarfă bleumarin închis, care îi acoperea părul.” (sursa)

Povestea asta ciudată poate fi doar unul din episoadele vieților noastre agitate sau, dimpotrivă, poate să fie declanșatorul unei solidarități de care cu siguranță avem nevoie. Este de apreciat promptitudinea polițiștilor care au ales să facă publice informațiile pe care le dețin, cu atât mai mult zilele astea, în care se discută despre noi legi care să schimbe statutul “oamenilor legii”, cum prea des și șablon li se spune la TV.

Până la urmă, stăm toți pe același peron și, dacă e să fim împinși de la spate sub roțile unui tren, numai solidaritatea celor din jur ne poate salva.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>