Dragnea a pierdut. PSD a fost preluat de statul paralel al SRI


Nu doar că “Mai multi lideri locali refuza sa trimita oameni in Capitala la mitingul de protest impotriva “statului paralel si ilegitim” si impotriva “abuzurilor”, (…) nici premierul Mihai Tudose nu sustine ideea unui miting organizat de partid.” (sursa), dar ați văzut vreun ministru care să susțină ideea absolut grotescă a lui Codrin Ștefănescu?

Nici măcar Lia Olguța Vasilescu, cea mai peremistă ministră din acest guvern pesedist, nu a glăsuit nimic pe la TV, s-a rezumat la a posta pe Facebook afișul marelui miting anti-statul paralel. În paranteză fie spus, cum dracu’ le-or explica pesediștii alegătorilor lor de la țară ce e ăla stat paralel mă depășește, dar ei, în tâmpenia lor, așa s-au gândit.

Nici măcar Liviu Pop, omul care ar fi putut să-i provoace ceva daune de imagine, măcar, premierului Tudose, nu a apărut în discuția publică. Iar când pomenesc daunele, mă refer, desigur, la doctoratul plagiat al lui Tudose. În această luptă, însă, Pop a fost cu totul de partea SRI. Cu succes pentru premier, evident.

Că Dragnea pierduse partida era deja clar încă de la instalarea lui Grindeanu la ANCOM, după cum v-am explicat aici. Între timp, însă, situația a devenit și mai gravă: SUA ne-au amenințat cu izolarea diplomatică iar UE a dat semnale că banii europeni vor ajunge numai la statele care nu au probleme majore de corupție. Ce înseamnă asta? Că, dacă Dragnea va câștiga partida, PSD va domni peste Venezuela. Partea proastă, însă, o știu și pesediștii, este că din Venezuela nu se mai poate fura, deci de ce să mai stai la guvernare? Logic, soluția e simplă: Dragnea out, Tudose in, vivat democrația!

tudose dragnea

2 comments on “Dragnea a pierdut. PSD a fost preluat de statul paralel al SRI
  1. V-ați gândit la o porovocare monstruoasă, , în care câteva sute / mii de tembeli să fie cărați la București (că ei vin și pentru un kil de vin… promis la întoarcere) să fie împănați, printre rânduri, de câțiva provocatori? Dar și de „alți„ omuleți (verzi?) care să înjunghie pe la spate unul – doi din ăștia, ca să dea foc la țară pretinzând că i-au atacat / omorât serviciile statului paralel, plătite de Soros?
    Dacă vi se pare exagerat acest scenariu demn de teoria conspirației, aduceți-vă aminte de contramanifestanții din februarie care au atacat jandarmii, au fost prinși dar…. li s-au pierdut urma, numele și tot restul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>