FOTO Tăriceanu își face campanie electorală de ziua națională


O fotografie cu Arcul de Triumf cu drapel tricolor și, deasupra, planând anemic, păsăroiul ăla care e simbol al ALDE, într-un cerc de steluțe. Nu, nu verzi, cum ar fi meritat, ci galbene. Adicătelea europene, mă-nțelegi. Iar ca mesajul să fie evident, cu majuscule de neam prost, un ditamai “ALDE”.

Și asta e doar pe față. Pe verso, ceva și mai vomitiv: un blabla de la Tăriceanu, care invocă Europa, unitatea și tot așa.

Deci, dacă mizeria nu e evidentă: penibilul care-și spune șef la ALDE și șef la Senat se folosește de ziua națională a patriei ca să se promoveze politic.

Iar această meschinărie a fost împachetată într-un plic și trimisă bucureștenilor, în cutiile poștale. Sau poate și locuitorilor altor orașe.

aldec

alde 1 dec 2

 

Fără categorie
3 comments on “FOTO Tăriceanu își face campanie electorală de ziua națională
  1. Manechinuitul asta e mort din punct de vedere politic, de aia se promoveaza singur! Si in doare pe el la basca de noi sau de cei plecati peste hotare, e lapte si miere pt ca pierde electori… pana acum ne zicea ca nu s-a scumpit benzina…Sa nu mai aud de el ca fac hepatita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>