Voiculescu s-a deconspirat ca securistul care dădea la oase


De câte ori ați avut pornirea ca, atunci când cineva v-a spus ceva cu care să nu fiți de acord, să-i puneți acelei persoane mâna la gură? Cel mai probabil, nici măcar nu v-a trecut prin cap. Ok, pot admite că, la furie, v-ați dorit să pocniți pe careva cu care nu împărtășiți aceeași opinie. Dar acoperirea gurii cuiva, din spate, este cu totul și cu totul altceva. Este un comportament învățat.

Îi acoperi cuiva gura, din spate, când vrei să-l reduci la tăcere până când îl convingi să nu mai vorbească/scoată orice sunet, până când îl elimini fizic sau până când îi pui un căluș. În orice caz, nu poate urma nimic bun după ce acoperi gura cuiva. Și nu e doar gestul, în sine, ci și intensitatea: priviți pe înregistrarea video cum mâna dreaptă a lui Voiculescu apasă puternic și cum degetele se mulează perfect pe fața victimei. E o strânsoare de profesionist, acolo nu părea să fie un amator. Gestul era natural, exersat, Voiculescu nu dădea deloc impresia că ar fi fost la prima lui ispravă de gen.

Imaginea e odioasă și mă face să mă gândesc că un tânăr securist, înainte să ajungă să se ocupe de comerțul exterior al lui Ceaușescu, nu s-a dat înapoi de la corecții fizice aplicate disidenților.

voiculescu bot

Fără categorie
2 comments on “Voiculescu s-a deconspirat ca securistul care dădea la oase
  1. Culmea tupeului !??? Un puscarias securist care a furat de la romani 60 de milioane de EURO ne vorbeste de cinste , onoare, demnitate, bun simt–- ??? Oare in ce lume traim ??? PS: SA NE TREZIM PANA NU E PREA TARZIU !! Intre “LUPTA POLITICA” a BANDITULUI FELIX si “MEINE KAMPF”(LUPTA MEA), a lui Hitler, gasesc foarte multe asemanari !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>