Năstase a pregătit terenul pentru ca Felix să fure ICA


De ce și-au lansat cărți împreună Dan Voiculescu și Adrian Năstase? Nu doar ca foști pușcăriași, ci și ca foști complici: fostul premier i-a facilitat lui Felix furtul ICA.

“Adrian Năstase, complicele cu greutate al lui Dan Voiculescu: În 2002, Guvernul Năstase a adoptat o hotărâre prin care se înființa societatea comercială ”Institutul de Cercetări Alimentare” S.A. prin reorganizarea Institutului de Chimie Alimentară București.

Hotărârea de Guvern 451 din 16 mai 2002 este actul care i-a facilitat calea lui Dan Voiculescu spre un câștig de 60 de milioane de euro, actul original fiind prezentat în exclusivitate în cadrul emisiunii ”Butonul de Panică”, difuzată de B1 TV.

La un an distanță, Institutul a fost privatizat de către Dan Voiculescu, președinte al Partidului Umanist Român la acea perioadă.” (sursa)

voiculescu nastase

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>