Incredibil: Ciorbea și nevasta îi datorează statului român 650.000 de lei


Acum trei ani, în septembrie 2014, scriam că “Nu am înțeles de ce Victor Ciorbea a schimbat brusc tabăra PNL cu cea a PSD la începutul acestui an. Și nu oricum, ci pe mize mari: mai întîi, Ciorbea a primit o sinecură la ASF, apoi a devenit lacheul lui Ponta la Avocatul Poporului. Sigur, puteam bănui oportunism, lichelism și alte calități tipice ale politicianului român. Totuși, ceva nu se lega.

I-a întrebat atunci pe unii din colegii lui Ciorbea din PNL care ar putea fi motivul. Surprinzător, colegii peneliști l-au apărat. Motivul: o duce prost cu banii. M-am mirat: cum adică o duce prost cu banii? Nu se lăuda Ciorbea că e un avocat de succes? Și, chiar dacă ar duce-o prost cu banii, de cînd e salariul la Avocatul Poporului atît de mare încît să merite o trădare politică? N-am mai primit alte răspunsuri. Acum, însă, înțeleg: Victor Ciorbea e pe cale să fie dat afară din casă de bănci. Are de plată 1,5 milioane de euro în următorii zece ani. Lunar, are de dat la bănci peste 12.000 de euro. Lunar! Cumva, a reușit să obțină un an-doi de grație, timp în care băncile îl păsuiesc. Poate pentru că e Avocat al Poporului în guvernarea Ponta? Habar n-am, doar mă întreb. Cum va reuși, totuși, Ciorbea să facă rost de bani? Și are asta vreo legătură cu faptul că nu-și exercită funcția de Avocat al Poporului, făcîndu-i explicit jocurile neconstituționale lui Ponta?” (sursa)

Ei, e chiar mai groasă decât atât: Ciorbea are sute de mii de lei datorie și la statul român! “În mai 2016, când ANAF a publicat pentru prima data lista datornicilor persoane fizice, s-a aflat că Victor CIORBEA (foto) – probabil cel mai slab premier al României post-decembriste şi încă Avocatul Poporului – are restanţe de 94.967 lei (81.007 lei debit de bază şi 13.960 lei – accesorii) la bugetul de stat şi încă 106.798 lei (66.123 lei + 40.675 lei) la bugetul asigurărilor de sănătate, adică un total de 201.765 lei. Pentru că şi-au jurat să fie alături la bine şi la greu, şi soţia Lacrima CIORBEA era prezentă pe lista ruşinii… cu sume chiar mai consistente: 263.916 lei (185.995 lei + 77.921 lei) la bugetul de stat şi 106.798 lei (66.123 lei + 40.675 lei) la Sănătate. Rezultă un total al doamnei de 341.837 leiCând a apărut informaţia că familia Ciorbea are datorii la stat de 572.479 lei (la data de 30 martie 2016), masculul a sărit de cur în sus şi a început să explice că a plătit 1,6 milioane lei la stat în ultimii 10 ani, “pe lângă suma de aproximativ 6.000.000 lei, rate bancare”” (sursa).

Și noi mai credem că ăsta se va achita de misia lui de avocat al (cică) poporului.

ciorbea

One comment on “Incredibil: Ciorbea și nevasta îi datorează statului român 650.000 de lei
  1. bine zis alt,sarac,sarman,ales de poporul lui,care l-au pus,sa-l apere,apropo,asta doua fete, Ministru Misa trei, alt sarac,sarman la stat,Faceti,o colecta,deschideti,un cont,sa poate sa-le doneze rominii,niste banuti,doi,banuti,de-o paine si deun sul de hirtie igenica,daca li-se infunda bideul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>