Dragnea a ascuns-o pe consiliera Anca Alexandrescu iar Alexandrescu își ascunde banii de la Rompetrol


Anca Alexandrescu, umbra lui Dragnea la toate declarațiile de presă ale acestuia la Parlament, s-a dat la fund. Sau a fost băgată sub preș.

După cum se vede și în poza de mai jos, stă tot timpul în spatele lui Livache când acesta din urmă are presa în față. I-o sufla în ureche, l-o gâdila la șale, nu știu de ce stă ea tot timpul acolo.

dragnea alexandrescu

În orice caz, până acum câteva zile, statutul ei avea și caracter oficial: era consilier la cancelaria președintelui Camerei Deputaților.

anca alexandrescu camera deputatilor

Nu avea și declarație de avere depusă, dar asta e o chestiune secundară. Azi, însă, Alexandrescu e dispărută din peisaj, puteți verifica aici. De declarație de avere nici nu mai poate fi vorba. Probabil ca să nu ne speriam: în numai patru luni și doar de la o singură firmă, Anca Alexandrescu a încasat peste 114.000 de lei. De la Rompetrol (KMGI – adică KazMunay Group International), consiliera lui Dragnea nu ne-a zis cât a luat. Și nici de la muribunda de stat IOR (care numai anul trecut a avut pierderi de 1,5 milioane de lei), unde a fost membru în CA până în noiembrie 2016 (ce e drept, nu înțelegem cum a supraviețuit ea acolo, la firma statului, pe mandat al guvernării tehnocrate, dar treacă; sau nu?).

alexandrescu avere

Deci, Livache, cine și cu cât o plătește azi pe Ancuța să-ți facă matale comunicarea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>