În ultima zi ca premier, Grindeanu a angajat-o la Guvern pe consiliera Dacianei Ponta și sluga lui Victor Viorel


Pe 27 iunie a.c., președintele Klaus Iohannis semna decretul de desemnare ca premier a lui Mihai Tudose. Pe 29 iunie, deci două zile mai târziu, Tudose mergea în Parlament și primea votul de învestire. Din după-amiaza zilei de 29 iunie 2017, deci, Tudose era, practic, premier. Dar pe 28 iunie a.c., în ultima lui zi de premier, lacheul lui Ponta, Sorin Grindeanu, o numea pe Geanina Cristina Pușcașu, consilier la Guvern. Sau poate chiar Ponta a numit-o, deținea funcția de secretar general al Guvernului, acordată de Grindeanu în tentativa lor penibilă de puci.

Iată și dovada că Pușcașu a fost numită în SGG pe 28.06.2017.

puscasu 2017

Cu ocazia asta, deci, a depus declarație de avere. Din care se vede data de “numire în funcție”. Dar se vede și cum femeia a vândut o barcă de 58.400 de lei, un căcat, acolo, doar vreo 13.000 de euro, dar nu ne-a spus și cui. Ci doar că unei persoane juridice. Adică unei firme? Unui ONG? Cui? Ne trebuie nume, pisi, altfe încalci legea.

Mai haios este că barca aia nu figurează prin nici o altă declarație de avere mai veche, pur și simplu a apărut ca vândută în 2017.

Despre Pușcașu s-a mai scris. Că era sluga bine plătită a lui Ponta (aici și aici, de unde și fotografiile de mai jos).

puscasu 1 puscasu 2Câte ceva am scris și eu despre Pușcașu: că la ea acasă s-a înființat ONG-ul lui Ponta, ăla de are de-a face cu Marea Neagră (aici). Ca să demonstrez că sluga lui Ponta a înființat fundația chiar la ea acasă, am publicat un document deja public pe site-ul Companiei Naționale Aeroporturi București (aici), în care apare adresa completă a slugii (mare atenție, dacă deschideți acel link de pe site-ul unei companii de stat, e posibil să aveți probleme cu un dosar cel puțin civil, să nu ziceți că nu v-am zis). Cu puțin timp înainte să o numească tandemul Grindeanu – Ponta în Guvern (din nou), Pușcașu m-a dat în judecată și a cerut daune de 20.000 de euro pentru că aș fi publicat date cu caracter personal (adresa, v-ați prins).

Surprize, surprize, ieri, Judecătoria Sectorului 5 (printr-un magistrat, habar n-am cine), a decis că sluga lui Ponta merită 5.000 de euro de la mine pentru asta (!), “daune morale”. Soluția, pe scurt, poate fi găsită aici. Soluție la care voi face apel, desigur.

Și, dacă tot se reperează onoarea, să zică și ăia de la ANI ceva în legătură cu declarația aia de avere, nu?

 

2 comments on “În ultima zi ca premier, Grindeanu a angajat-o la Guvern pe consiliera Dacianei Ponta și sluga lui Victor Viorel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>