Vosganian l-a iertat pe Dan Voiculescu de o datorie de peste 181.000 de lei


Iertat de colegii senatori de o urmărire penală și nesimțit notoriu (cine nu a auzit de ouăle evazioniste?), Varujan Vosganian este și o slugă a lui Dan Voiculescu. O slugărnicie cuantificabilă. Face cam 40.000 de euro. Sau peste 181.000 de lei.

Editura Intact SRL este deținută de Dan Voiculescu și familia. De niște ani de zile, compania a intrat în insolvență, apoi faliment. Ca la orice societate comercială care se află în faliment, la mijloc sunt niște datorii. Care trebuie recuperate cumva de creditori. În cazul Editura Intact SRL, unul din creditori este Varujan Vosganian. Politicianul s-a înscris în tabelul creditorilor, în 2013, la inițierea procedurii de faliment, cu o sumă de peste 185.000 de lei. Dar, la începutul anului trecut, Vosganian a decis să renunțe la aproape întreaga datorie pe care o avea de recuperat de la Dan Voiculescu. Astfel, de la peste 185.000 de lei, vânătorul ouălor frauduloase a cerut să fie bifat în tabelul creditorilor cu doar puțin peste 4.000 de lei.

vosganian intact

Poate o fi fost înduioșat de statutul de pușcăriaș al lui Felix (în ianuarie 2016, Dan Voiculescu scria cărți la pușcărie ca să iasă mai repede și să dea interviuri la România TV), poate s-o fi gândit să-i lase mai mult ANAF-ului de recuperat de la Intact ori, cine știe, poate i-a trecut prin cap lui Vosganian să fie, pur și simplu, o slugă foarte supusă. Nu?

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>