EXCLUSIV Cătălina Ștefănescu, angajată la Guvern. Dragnea nu-și uită pițipoancele


Când a ajuns în Parlament, toată lumea a numit-o “secretara lui Dragnea”. Dar nu pentru că ar fi fost, ci pentru că era un soi de secretară/consilieră la o firmă din Teleorman a unuia cunoscut ca lacheu al lui Dragnea.

Povestea era relativ simplă: “Pe lista USL din Teleorman pentru un loc în Camera Deputaților se găsește și Cătălina Ștefănescu.Turnu cu știri zice că Ștefănescu are 23 de anișori (parcă e vîrsta minimă pentru deputăție, nu?). Conform declarației de avere, Cătălina lucrează pe un post de consilier la Agrotrust SRL din Alexandria. De unde, anul trecut, a încasat 36.130 RON, deci vreo 3.000 RON pe lună. Nu știm ce consiliază domnișoara acolo, dar 3.000 RON la Teleorman ca să faci consiliere în agricultură e o sumă. Dar banii chiar nu sînt o problemă pentru Agrotrust SRL, firmă deținută de un nene Slăvescu Putineanu. Despre care presa locală din Teleorman zice că este finul lui Dragnea. În orice caz, Slăvescu Putineanu este la Consiliul Județean al lui Dragnea ca la el acasă, e prezent prin delegații în străinătate etc. Și cînd am zis că banii nu sînt o problemă pentru Agrotrust SRL chiar am vorbit serios: ultima donație a firmei la PSD a fost de, atenție, 500.000 RON. Deci, dacă dai jumate de milion de lei noi la partid, mai găsești vreo trei mii pe lună și pentru favorita lu’ șefu’ Dragnea, nu? Sau nașu’.” (sursa)

În orice caz, finu’ era doar un paravan, că doar nu era s-o angajeze Dragnea chiar la PSD. Așa că a angajat-o la Camera Deputaților, ba chiar a montat-o în Comisia juridică: “Marţi, 10 octombrie a.c. (2013 – n.r.), Camera Deputaţilor a decis că deputatul Cătălina Ştefănescu “aparţinînd Grupului parlamentar al PSD, trece de la Comisia pentru învăţămînt, ştiinţă, tineret şi sport la Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi, în calitate de membru”. Cătălina Ştefănescu are 25 de ani, este absolventă a Facultăţii de Litere şi a Institutului Puşkin de la Moscova şi a fost aleasă în Teleorman, cu largul sprijin al vicepremierului Liviu Dragnea.” (sursa)

O dată ajunsă în Parlament, Cătălina Ștefănescu s-a apropiat nu doar politic și de nefericitul ăla de Dan Șova, dar și de Cosma junior de la Prahova. Acum nu știm cu cine își împarte viața și nici nu ne interesează, mai ales că femeia nu mai deține funcții publice. Sau deține?

Ei, surpriză: pe 5 octombrie a.c., Cătălina a revenit pe o poziție publică la Guvern. Mai precis, la Secretariatul General al Guvernului, unde prestează drept consilier.

catalina DA

Dacă nu credeți că e chiar ea, iată și numele de deputat, același cu cel de consilier la SGG.

catalina dep

Fără categorie
2 comments on “EXCLUSIV Cătălina Ștefănescu, angajată la Guvern. Dragnea nu-și uită pițipoancele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>