De la reportaje despe samba și Bookfest (!) cu vedere la partea superioară a cracilor, purtătoare de cuvânt la Educația lui Pop


Pe propriul ei cont de Facebook se laudă că ar fi purtătoare de cuvânt la Ministerul Educației. Nu am verificat. De ce? Pentru că o cred pe cuvânt. De ce? Pentru că fata e jurnalistă. Și nu oriunde, ci în templul presei, la TVR.

Iată și dovada.

about

Deci, sunt obligat să o cred. Mai ales că pare o profesionistă. A făcut inclusiv niște stand up-uri de la niscaiva dansuri braziliene.

samba

Ea e aia cu microfon, lipită de băiatul ăla. În plus, a zis ceva și despre cărți, deci asta aș zice că o face mai calificată decât însuși Pop.

carte

Sigur, poate ușor cam sauvage rochița aia pentru context, dar cine sunt eu să-mi dau cu părerea despre un funcționar al statului?!

Altfel, competențele donșoarei sunt și mai diverse. Ea comunică, de exemplu, și despre “poezia piciorului” (wtf?!), dar și cu poezia muzicii, băiatul ăla care s-a umplut acum de mușchi și nu-mi amintesc cum îl cheamă. A, stai: Trăistariu, parcă.

poezia piciorului

cu gurist

Ce ar mai fi de zis? Un singur lucru: Pop culture la Educație, frate!

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>