Drama lui Dragnea: e înconjurat de idioți loiali și nu prea


Deficitul major de competență în PSD se vede de ieri încoace dureros pentru Dragnea: șeful social-democraților nu are doar o problemă (și anume că nume foarte loiale, cu care colaborează de mult, au dispărut de la butoanele Executivului – Shhaideh, Plumb), ci două. Iar a doua pare și mai gravă: deși are ceva loiali în preajmă, aceștia sunt fie nu chiar așa de loiali, fie – pur și simplu – habar n-au cum să se ocupe de ministere.

Poate cel mai bine se observă disperarea lui Dragnea când vine vorba de portofoliul Fondurilor Europene. Unde, conform Hotnews, șeful PSD ar prefera-o pe Carmen Mihălcescu (fostă Moldovan). Singura calitate a doamnei Mihălcescu este că e soția lui Horia Mihălcescu, principalul om de comunicare cu media al PSD și, mai ales, al lui Dragnea personal. Practic, singura noimă pentru care pesedista Mihălcescu ar fi numită la Fonduri Europene ar fi garanția loialității ei, garanție oferită de soțul consultant politic.

Când vine vorba de Dezvoltare Regională, mai multe surse îl iau în calcul pe baronul de Olt Paul Stănescu. O catastrofă în termeni administrativi, omul este chiar mai grobian decât însuși Dragnea, dar îl susține cu arme și bagaje la șefia PSD.

Cât despre Tudose, cum am mai zis, omul are două ținte: Vlase la Dezvoltare Regională și Nica la Fonduri Europene. (sursa)

dragnea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>