Purtătorul de cuvânt al Academiei de Poliție despre securistul-șef Iulian Vlad: “Vă port în suflet”


Că Miliția nu a murit ci numai puțin s-a odihnit (dar numai ca să fie și mai miliție) se vede pe unii din milițienii deghizați în polițiști de la vârful Academiei de Poliție “Al. I. Cuza”. Acum e vorba despre purtătorul de cuvânt, Nicolae Radu, comisar șef bla bla.

Acest milițian care, conform CV-ului (care se întinde pe vreo șase pagini, Iorga ar fi invidios pe așa prolixitate), conduce doctorate în securitate națională la Universitatea Națională de Apărare “Carol I” (fie vorba între noi, cât se mai pișă țara asta pe Cuza și Carol I dând unor instituții pline de securiști submediocri numele lor…).

Mai mult, într-o limbă care nu există (s-ar vrea engleză, dar nu e), omul dă de înțeles (pe Facebook) că ar avea o funcție de consilier și prin Ministerul de Interne.

În fine, unde voiam să ajungem: acest cașchetar cu dungă pe frunte a scris ieri, la moartea ultimului șef al Securității ceaușiste, Iulian Vlad, un mic panseu vomitiv. Iată-l:

“Sa luam aminte!
Drum usor catre stele dle ministru, general IULIAN VLAD! Dumnezeu sa va Odihneasca in Pace!
Va port in suflet.”

Screen shot 2017-10-01 at 12.02.44 PM

Am respectat întru totul grafia milițianului. Și, după cum se vede, am postat și poza în care se observă cum cașchetarul e mândru nevoie mare să-l ducă pe generalul de Securitate prin curtea fostei școli de la Băneasa.

Să vă fie rușine, bă, milițienilor!

Fără categorie
7 comments on “Purtătorul de cuvânt al Academiei de Poliție despre securistul-șef Iulian Vlad: “Vă port în suflet”
  1. Dle Prisacariu, respect intentia dvstra, dar imi este foarte greu sa inteleg ce satisfactii va revin cand loviti intr-un om plecat dintre noi! Stiam ca numai Dumnezeu are puterea sa judece! Se pare, insa, ca m-am.inselat! Sunteti, oare, profetul atat de asteptat??! Fara rautate, marturisesc ca am urmarit cu apreciere mersurile jurnalistice semnate de catre dvstra! Personal, ma asteptam sa ramaneti consecvent, indiferent de subiect! Asocierile facute nu va onoreaza. Materialul dvstra este interesant! Va rog sa loviti in Radu Nicolae, daca va face face placere, dar nu loviti institutii si persoane din nevoia de a va satisface nevoia de putere! Am cautat o explicatie de ce sunteti atat de inversunat! Cacheta…vomitiv…credeti ca va subliniaza inteligenta?! Despre morti numai de bine! Va asigur dle prisecariu ca timpul ne aseaza pe acelasi drum, dupa dnul gral Iulian Vlad! Va doresc sanatate si ani cu intelepciune.

  2. Dle Prisacariu, respect intentia dvstra, dar imi este foarte greu sa inteleg ce satisfactii va revin cand loviti intr-un om plecat dintre noi! Stiam ca numai Dumnezeu are puterea sa judece! Se pare, insa, ca m-am.inselat! Sunteti, oare, profetul atat de asteptat??! Fara rautate, marturisesc ca am urmarit cu apreciere demersurile jurnalistice semnate de catre dvstra! Personal, ma asteptam sa ramaneti consecvent, indiferent de subiect! Asocierile facute nu va onoreaza! Materialul dvstra este interesant! Va rog sa loviti in Radu Nicolae, daca va face face placere, dar nu loviti institutii si persoane, din nevoia de a va satisface nevoia de putere! Am cautat o explicatie de ce sunteti atat de inversunat! Cascheta…vomitiv…credeti ca va subliniaza inteligenta?! Despre morti numai de bine! Va asigur dle prisecariu ca timpul ne aseaza pe acelasi drum, dupa dnul gral Iulian Vlad! Va doresc sanatate si ani cu intelepciune. Respect.

  3. Dle Prisacariu, respect intentia dvstra, dar imi este foarte greu sa inteleg ce satisfactii va revin cand loviti intr-un om plecat dintre noi! Stiam ca numai Dumnezeu are puterea sa judece! Se pare, insa, ca m-am inselat! Sunteti, oare, profetul atat de asteptat??! Fara rautate, marturisesc ca am urmarit cu apreciere demersurile jurnalistice semnate de catre dvstra! Personal, ma asteptam sa ramaneti consecvent, indiferent de subiect! Asocierile facute nu va onoreaza! Materialul dvstra este interesant! Va rog sa loviti in Radu Nicolae, daca va face face placere, dar nu loviti institutii si persoane din nevoia de a va satisface nevoia de putere! Am cautat o explicatie de ce sunteti atat de inversunat! Cascheta…vomitiv…credeti ca va subliniaza inteligenta?! Despre morti numai de bine! Va asigur dle prisecariu ca timpul ne aseaza pe acelasi drum, dupa dnul gral Iulian Vlad! Va doresc sanatate si ani cu intelepciune.Respect!

  4. conduce doctorate în securitate națională la Universitatea Națională de Apărare “Carol I” (fie vorba între noi, cât se mai pișă țara asta pe Cuza și Carol I dând unor instituții pline de securiști submediocri numele lor…).

    Tara sau ei se pisa pe institutiile astea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>