Dragnea și Tudose, căprarii de partid și de stat


Șeful statului major al PSD și cel al statului major al Guvernului sunt, de fapt, niște bieți capo­rali semianalfabeți în cazul cărora funcția bate gradul în mod dureros de inexplicabil.

Mihai Tudose a câștigat un concurs al cărui premiu a fost funcția de premier. Nu a fost un concurs de cultură generală, de etalare a unor calități fizice sau intelectuale și nici măcar unul care să implice norocul. Nu. A fost un simplu concurs de împrejurări: noua Securitate nu avea pe unul mai bovin să-l pună în coasta lui Dragnea și, astfel, lui Tudose i s-a atârnat medalia de prim-ministru de gât. O tinichea la care a aspirat, după 11 decembrie 2016, și Dragnea. Inutil. Zadarnic. Ba chiar întristător de degeaba. Totuși, la el în baie, seara, când rămâne în bronzul de tip maiou brazilian și se admiră în oglindă, Livache de la Teleorman se consolează că, de fapt, el conduce România.

Continuare.

dragnea tudose

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>