Totuși, de ce e protejat Dragnea de DNA și servicii?


Înșir ocaziile pierdute de procurori: îmbogățirea imobiliară ultrasuspectă  a lui Livache (după ce a „privatizat“ firme de stat teleormănene de la care a „cumpărat“ terenuri și clădiri cu un dolar pe metru pătrat), evaziunea fiscală de peste 8 milioane de euro a Bombonicii, fosta nevastă (care a „privatizat“ și ea ceva – hotelul „Turris“ – și, ilegal, a trecut hardughia pe persoană fizică), relațiile cu TelDrum (care câștigă mai toți banii publici din Teleorman și din județele din jur, cu girul lui Dragnea).

Dar, în ciuda tuturor celor de mai sus, Dragnea nu doar că nu e agățat în anchete solide, dar e lăsat să-și facă de cap cu România. De ce, cui folosește asta? Și cum explică asta șefii serviciilor și parchetelor? Sau, altfel spus, le pune cineva șefilor respectivi întrebarea asta? Dacă Iohannis va accepta varianta Tudose, răspunsul este, evident, „nu“.

Continuare.

klaus dragnea

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>