Dragnea, un cancer tolerat de medici nebuni


Nu disputa politică fratricidă din PSD mă interesează, ci motivele care au generat-o. Și care arată că, în continuare, România este doar o piață de trocuri politico-penale-securiste.

Din capul locului, să recunoaștem cu toții că, de ani de zile, Livinho Brazilianu’ Dragnea este protejat de procurori, fie că vorbim de cei care se ocupă cu anticorupția, fie de cei care lucrează împotriva crimei organizate. Și unii, dar și ceilalți au marfă berechet să îl țină pe Livache în anchete câțiva ani – începând cu haiducia imobiliară prin care Dragnea a cumpărat zeci de mii de metri pătrați de terenuri și clădiri în Teleorman (de la stat, cu doar un dolar pe metru pătrat), continuând cu ditamai evaziunea fiscală prin acapararea Hotelului „Turris“ de către Bombonica (poveste terminată cu o clasare de dosar la Parchetul General) și încununând efortul cu megatunurile date de TelDrum. Sigur, o mențiune specială o merită și povestea braziliană, împănată cu personaje din cele mai dubioase.

Continuare.

dragnea

 

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>