Șobolanul Iordache a pitit cașcaval de 200.000 EUR


Florin Iordache, androidul ăsta întors cu cheia de Dragnea, pare muritor de foame dacă te uiți prin declarația lui de avere: o casă (făcută greu, abia în 2009, dar în afara Bucureștiului, e adevărat), salariu și cam atât. Ce nu o să vedeți acolo, însă, adică un apartament în București de cam 100.000 de euro și bani cash de încă tot atât, se găsește pe numele părinților lui.

Care-s niște bieți pensionari din Caracal. Dar unii care făceau afaceri cu niște îmbogățiți din contracte cu statul, bașca deținători de condamnări după dosare DNA.

Androidul, așadar, are simțul proprietății, nu e chiar ca tovarășul Nelu Iliescu, dar nu vrea s-o afișeze, că așa-a socialiștii ăștia mincinoși și corupți.

iordache

One comment on “Șobolanul Iordache a pitit cașcaval de 200.000 EUR
  1. Romania cred ca e primul loc in lume la agerimea in afaceri a rudelor celor de la putere. Babe, mosi, senili, etc…au mina la afaceri de plance soros in batista cand vede ce EBITDA scot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>