Mafia s-a întors


Să nu ne facem iluzii: singura politică în care excelează PSD este raptul. Furtul. Banditismul de partid și de stat. Când acesta este scopul, mijloacele nu pot fi decât opacitatea, minciuna, inechitatea.

Până la sfârșitul anului, la butoanele executive ale României vor reveni aceleași rețele de putere care, într-o formă sau alta, se perpetuează din ’90 încoace și se revendică de la PCR. Figuri sinistroide de rit mai vechi sau mai nou se vor instala în scaunele de la Palatul Victoria, în ministere, în agenții, în instituții descentralizate. Vor reveni ca o armată de termite revanșarde.

Partidul-mafie nu are, de fapt, nici o viziune despre politici publice, despre producere de bunăstare și despre ranforsarea democrației. Partidul-mafie doar parazitează. Este o imensă căpușă care tocmai s-a branșat la România.

Uitați, deci, de etică universitară și academică, uitați de plagiatori, uitați de legile anticorupție, uitați de debirocratizare, uitați de investiții publice nevămuite, uitați de responsabilitate bugetară, uitați de bun-simț.

Și luați aminte: când se vor împlini 27 de ani de la evenimentele din decembrie 1989, Ion Iliescu ne va rânji de la guvernare. Iar pe dosarul lui de la parchet se va pune iar praful.

dragnea-iliescu

 

(sursa foto)

One comment on “Mafia s-a întors

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>