Pătru de la AEP, preferata arestată a lui Dragnea, a încercat să albească 100.000 de euro

Ana Maria Pătru a camuflat o parte consistentă din banii considerați mită de către DNA în dividende pe care le-ar fi încasat soțul acesteia, Florin Ștefan Pătru.

Direcția Națională Anticorupție susţine că proas­păt-demi­sionara șefă a Auto­rității Elec­to­rale Per­manente, Ana Maria Pătru, ar fi primit drept mită, în echivalentul a 275.000 de euro, un autoturism și un imobil. Într-un comunicat de presă, DNA arată că în “circuitul financiar fictiv” prin care a fost disimulată mita ar fi fost implicată și “o firmă controlată de Ana Maria Pătru prin soțul ei”, dar alte amănunte nu au fost făcute publice.

Mecanismul prin care Ana Maria Pătru și soțul acesteia au încercat să justifice peste 100.000 de euro a implicat folosirea unei firme deținute în trecut de către Florin Ștefan Pătru. Societatea se numește Ana Consulting SRL și a fost înființată în decembrie 2006 chiar de către Ana Maria Pătru, care era și administrator al companiei.

Continuarea, aici.

ana-maria-patru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>