Și dacă Iohannis chiar a avut un plan?

La doi ani de la câștigarea surprinzătoare a prezidențialelor, Iohannis își poate asigura și al doilea mandat. Da, cu trei ani înainte să-l epuizeze pe primul. Dar nu succesul personal al politicianului de la Sibiu este în joc, miza e mult mai mare: demantelarea rețelelor politico-mafiote ale României. 

Acum 24 de luni, pe 2 noiembrie 2014, Iohannis ieșea al doilea în primul tur de scrutin și își asigura prezența în turul decisiv. Aproape nimeni, însă, nu credea în victoria sasului. Două săptămâni mai târziu, înainte de miezul nopții, un Ponta livid își recunoștea înfrângerea.

La sediul PSD era stupefacție, în Piața Universității era sărbătoare. Dar speranțele enorme puse în sas s-au năruit în doar câteva luni; robotul transilvan părea scos din priză. Ponta, în schimb, era mai viu ca oricând: mai șmecheraș și mai mincinos ca niciodată, în ciuda dosarului de la DNA, secondat de un Gabriel Oprea care deja se visa Gaddhafi.

Continuarea, aici.

klaus

One comment on “Și dacă Iohannis chiar a avut un plan?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>