Dragnea, preafericitul enoriașilor PSD

România e o țară periculoasă pentru cetățeanul care încearcă să stabilească o relație eficientă cu politicienii. O astfel de relație presupune dialog, schimb de argumente, asumarea adevărului, transparență, bună-credință și altele de aceeași natură. Politicienii români, însă, sunt deficitari aproape constant la mai toate cele enumerate mai sus. Prin urmare, comunicarea cu aceștia este, de multe ori, doar un joc meschin al manipulării pe care liderii de partide îl execută mai talentat sau mai grosolan, în funcție de talent, educație, context.

Totuși, există și cetățeni fericiți, care nu sunt măcinați de îndoieli, dileme, evaluări și analize în conexiune cu politicienii. Acei cetățeni sunt votanții PSD. Diferența fundamentală între votantul PSD și votantul oricărui alt partid este că alegătorul de social-democrați este împăcat cu opțiunea sa.

Continuarea, aici.

dragnea

One comment on “Dragnea, preafericitul enoriașilor PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>