Petre Roman, “spălat” foarte dubios la Curtea de Apel București

Una din cele mai nesimțite hotărâri de instanță pe care le-am văzut a constituit pretextul pentru care, ieri, în premieră, un parlamentar și-a reluat mandatul fără să fie votat de popor. Vorbesc, firește, de cazul Petre Roman.

Și vorbesc de o hotărâre a Curții de Apel București, semnată și motivată de către judecătoarea Alina Gabriela Țambulea. Care a decis, în ciuda practicii judiciare a Înaltei Curți de Casație și Justiție, să rejudece cazul lui Petre Roman, deși acesta pierduse deja, definitiv, procesul cu ANI. Practic, Țambulea a decis, ilegal, ca în cazul lui Petre Roman să șteargă cu buretele un verdict definitiv defavorabil și să judece iar cazul.

Ba mai mult, Țambulea i-a și dat dreptate lui Roman, deși aceeași practică judiciară (inclusiv de la Curtea de Apel București, unde Țambulea judecă dosare) arată că orice parlamentar care este și PFA (persoană fizică autorizată) este incompatibil.

Toate amănuntele, aici.

Doamna judecătoare Țambulea, mai jos, așa cum apare pe propriul cont de Facebook.

alina-gabriela-tambulea

5 comments on “Petre Roman, “spălat” foarte dubios la Curtea de Apel București
  1. Duamna Tambulea (trebuie sa se tam-buleasca bine), face parte precis din gloata de studente de la drept, care se prostituau la Disco Herastrau si nu numai. Am platit o gramada de viitoare procuroare, avocate, judecatoare. Adica am cumparat. Iar cand te prostituezi o data, nu vei mai avea scapare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>