La Muncă, tehnocrat fesenist garantat de Puwak și Oprea


În 1990, s-a înscris în FSN. Tot în 1990, a devenit consilier în Ministerul Educației, deși era doar absolvent de liceu. În 2001, când încă nu obținuse o diplomă de studii superioare, a ajuns consilierul personal al lui Hildegard Puwak, ministrul Integrării Europene din Guvernul Adrian Năstase, care a demisionat după un scandal de corupție. Mai bine de zece ani, între 2002 și 2014, a lucrat pe diverse funcții în Corpul de control al Internelor, sub multiple guvernări. Este încă membru PSD. Iar pentru toate acestea, premierul Dacian Cioloș l-a numit săptămâna trecută președinte al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), deși nu are nici trei ani de experiență în această instituție.

Concret, pe 26 august a.c., premierul a semnat decizia conform căreia “Marcel-Dumitru Miclău se numește în calitatea de membru al Consiliului de administrație al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, reprezentant al Guvernului, pentru un mandat de 4 ani”, dar și “în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă”. La prima vedere, o numire oarecare într-o instituție guvernamentală a unui cetățean cu experiență în domeniu.

Continuarea, aici.

marcel dumitru miclau

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>