Olguța instigă la linșaj, angajații ei amenință cu moartea


Să zicem că ești un om normal care crede că trăiește într-o țară normală. Iar ca om normal care, întâmplător, mai și conduci o asociație de locatari (din Craiova, să zicem), pui întrebări Primăriei care, te trezești într-o zi, se apucă să facă diverse lucrări la blocul tău fără ca tu habar să ai, fără să știi dacă ai de plătit ceva și, în general, fără să pricepi ce și cum pentru că nu ai fost informat.

Iar când întrebările tale de bună-credință se lovesc de un zid de nesimțire la Primărie, te îndrepți spre alte instituții ale statului. Ca DNA, de pildă. Ei bine, din momentul acela, mafia începe să lucreze împotriva ta: ești aproape linșat public la îndemnul primarului (întâmplător, o mahalagioaică precum Lia Olguța Vasilescu), amenințat cu bătaia și, într-un final glorios, chiar cu moartea. Întâmplătoare și accidentală, de la stress.

Despre asta este vorba aici: despre o mafie coordonată politic care funcționează la lumina zilei, în anul de grație 2016, într-o țară din UE și NATO.

Povestea pe larg, aici.

rl lov

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>