Viermii politici din spitale și-au pus viceprimar UNPR la Sectorul 1. Care o fi reacția PMP?


A făcut zeci de milioane de lei din contracte de curățenie cu spitale de stat și acum a trecut la nivelul următor: și-a plantat o angajată la nivel înalt în Primăria Sectorului 1 din București.

Exact înainte de alegerile locale, actualul viceprimar al Sectorului 1, Daniela Popa, i-a câștigat lui Liviu Goncea, liderul UNPR Sector 1, un nou contract de curățenie cu un spital de stat prin firma Hera Cleaning SRL. În mod suspect, însă, Daniela Popa nu a menționat nici în declarația de avere, nici în cea de interese, faptul că reprezintă la licitații această societate.

Noul viceprimar al Sectorului 1 din București, Daniela Popa, aproape că nu există. Secretar general al UNPR Sector 1 este o tânără de, probabil, 30 de ani. Spunem „probabil” pentru că ­Daniela Popa nu are CV-ul public. Singurele informații despre noul viceprimar se pot afla de pe site-ul UNPR și din declarația sa de avere, respectiv cea de interese, depuse în calitate de candidată pentru un loc de consilier local la Sectorul 1.

Continuarea, aici.

daniela popa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>