Bomba alegerilor, amorsată de senatorii juriști: incompatibilii, liberi să candideze

“Un proiect de lege care se plimbă prin Parlament de un an și jumătate poate arunca în aer campania electorală pentru locale. Toți aleșii (locali sau parlamentari) care acum au interdicție să candideze (în urma definitivării în instanță a unor dosare de conflict de interese și incompatibilitate ale ANI) vor primi verde să-și depună candidaturile dacă acest proiect va fi adoptat. Pentru a intra în vigoare, documentul mai are de bifat doar votul final pozitiv în plenul Senatului”.

Așa suna începutul unui articol publicat de România Liberă pe 28 martie a.c. Marți, 26 aprilie, proiectul de lege a fost votat favorabil de către majoritatea membrilor Comisiei Juridice a Senatului României.

Surpriză, însă, proiectul de lege nu este cel inițiat de senatoarea Cristiana Anghel, cel despre care România liberă a scris acum aproape o lună. Ci unul aproape identic, care duce la aceleași efecte, dar depus de către deputați de la PSD, UDMR și UNPR.

Continuarea, aici.

nicolicea

,
5 comments on “Bomba alegerilor, amorsată de senatorii juriști: incompatibilii, liberi să candideze
  1. Pingback: Bomba alegerilor, amorsată de senatorii juriști: incompatibilii, liberi să candideze - Pe Bloguri

  2. Mai shpagarlamentarii lu’ peste la cuptor, mai bine ar fi sa dati drumu’ tuturor puscariasilor si puscariabililor sa candideze la ce vrea muschiu’ lor impanat, bre, ce ne mai frasuim atata ca tuta la coafor?
    Sa candideze toata lumea, nene, ca altfeliu se “incalca drepturile omului”!
    Intrebare de bun-simt: bre, da’ de unde ati scos-o pe asta, cum ca ASTIA ar fi oameni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>