CNCD plânge pentru Antena 3, zice că am discriminat bătrânii și psihopații


Revista “Kamikaze” a scris câte ceva despre mărețul miting al Antenei 3, ăla din Piața Constituției, îl știți, în care au fost abuzați niște bătrâni (adică obligați să stea în ploaie, frig și în picioare câteva ore) aduși acolo de către PSD.

Urmarea: Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis să sancționeze prin avertisment revista “Kamikaze”, pentru că “opiniile exprimate constituie discriminare si incalca dreptul la demnitate al persoanelor varstnice si al celor cu afectiuni psihice (…), formulandu-se totodata o recomandare privind evitarea folosirii unui astfel de limbaj pe viitor” (sursa).

Aha, ok. Acum, dați-vă voi cu părerea, după ce citiți acest text și acest text, pentru care CNCD a decis să sancționeze cu avertisment KMKZ.

dana grecu

Fără categorie
4 comments on “CNCD plânge pentru Antena 3, zice că am discriminat bătrânii și psihopații
  1. Aha , deci fauna din CNCD a recunoscut ( in sfarsit spune cineva si adevarul gol – golut ! ) ca la mitingul de sustinere a ” jurnalistilor ” mercenari si securisti din Officina Antenei 3 , nu au participat decat persoane varstnice si cu afectiuni psihice … !!! Pai , daca acestia sunt telespectatorii lor , voi ce vina aveti … de ce sa va amendeze pe voi … ??? Sa-i amendeze pe ei ptr ca discrimineaza publicul sanatos , inteligent si nu prea inaintat in varsta , nu ?!?!?

  2. Am citit articolul. Este evident ca ati fost amendati pentru ca ati afirmat ca PSD-ul e rau. Restul cu discriminarea si dreptul la demnitate sunt povesti.

  3. Pingback: CNCD plânge pentru Antena 3, zice că am discriminat bătrânii și psihopații - Pe Bloguri

  4. Mie, acest scurt articol (3 fraze), imi pare ilar de … plangacios.

    Fraze construite in genul: “Revista … a scris cate ceva despre … in care au fost abuzati niste batrani” (hi hi hi), cu explicatii suplimentare pentru publicul … elevat “adica obligati sa stea in ploaie, frig si in … picioare” (sic!), urmate de repetarea in 2/3 fraze a sintagmei cu sanctionarea cu avertisment, sunt atat de departe de imaginea promovata ostentativ a kmkz, incat vi s-ar potrivi intrebarea aluia cu perversa de pe Tg. Ocna:

    https://www.youtube.com/watch?v=2mOcxcH86JI

    ori suntem golani, ori nu mai suntem? :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>