CSM propune apariția gardianului “științific” în închisori


În scandalul așa-ziselor “lucrări științifice” scrise de către condamnații din închisori, Consiliul Superior al Magistraturii vine cu o propunere inedită: desemnarea unui supraveghetor “științific” în penitenciar.

Rolul acestui supraveghetor ar fi să se asigure că persoana condamnată care elaborează o “lucrare științifică” chiar depune efort intelectual propriu, consultă bibliografia pe care susține că o are în vedere la elaborarea lucrării și, în cazul tehnoredactării lucrării, are într-adevăr cunoștințe de tehnoredactare.

Continuarea, aici.

lucrari inchisori

(sursa foto)

 

Fără categorie
2 comments on “CSM propune apariția gardianului “științific” în închisori
  1. Pingback: CSM propune apariția gardianului “științific” în închisori - Pe Bloguri

  2. Am citit de curand un “articolas” in care un gardian de inchisoare il aprecia pozitiv (“asta da mafiot”) pe Ioan Becali care s-a “invartit” cum necum si acum lucreaza la infirmierie unde “sta la mistocareala cu asistentele, umbla la costum si se da cu parfumuri fine”. Mai are Romania vreo sansa sa se schimbe? Le putem cere gardienilor asta, magistratilor sa nu se inghesuie la autografe de la acesti infractori?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>