Școala românească e vie: Daciana care spală bani, subiect de teză


Citiți, înainte de orice, subiectul de teză de mai jos (limba română, clasa a IX-a).

teza daciana

(sursa)

Mie mi se pare foarte mișto că există un profesor (profesoară, din câte înțeleg, în cazul ăsta) de liceu în țara asta care să fie creativ și dezinhibat când face subiectele de examen. Și nu mă îndoiesc că mai sunt mulți alții de care nu știm.

Altfel, deja unii s-au repezit să o cerceteze pe profesoara cu pricina și să o tragă pe roată (sursa).

În apărarea doamnei profesoare, să remarcăm, totuși, că în foaia de examen nu se pomenește nici despre care “doamnă Daciana” e vorba (nu apare nici un nume lângă prenume), nu e menționat nici un nume de partid și nici nu se pomenește vreo demnitate publică, deci nici vorbă de vreo interferență a politicului în activitatea școlară.

Însă, la final, trebuie să recunosc că sunt de vină, textul îmi aparține (vezi aici). Săru’ mâna, doamna profesoară!

6 comments on “Școala românească e vie: Daciana care spală bani, subiect de teză
 1. Catalineeee, daca ai ajuns, cu un articol, subiect de teza la limba romana, inseamna ca esti printre cei mai tari jurnalisti din parcare, dintre cei care au mai ramas jurnalisti in toata puterea cuvantului!
  Iar profesoara ar merita sa ia o prima barosana, nu sa fie criticata si pusa in discutie la Inspectoratul Scolar, care si azi este acelasi cuib de politruci si seCURisti in toata tara!
  Fratica, asa cevaaaaa…
  Cel mai criminal a fost subiectul I.5.
  Inca ma frec la ochi pen’ca nu-mi vine a crede cand citesc formularea subiectului, dar raaaaad si acum de se cutremura scaunul sub mine!
  Tare de tot profa. Tre’ sa recunoastem ca face parte dintre putinele femei care au in dotare OO. Neflescaite!

 2. Pingback: Școala românească e vie: Daciana care spală bani, subiect de teză - Pe Bloguri

 3. D-aia Dambovita si Prahova sunt stat in stat. La Moroieni d-na care spala bani are 5000 de m2 (din declaratia de avere) iar gurile rele spun ca are vecini doar procurori, judecatori si alte “obrazuri alese” da groase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>