Ce deputat a obținut, prin fals, 30 de zile pe “lucrare științifică”


Avantajele șocante de care au ajuns să beneficieze așa-numiții “scriitori din pușcării” nu sunt o întâmplare. Este vorba, de fapt, despre o strategie bine pusă la punct în Parlament, ascunsă sub un fals într-un document oficial al Camerei Deputaților.
Iar cel care a pus în practică această strategie este unul din oamenii folosiți de PSD pentru treburi legislative murdare. Același deputat care a declanșat, în 2013, ceea ce a rămas în istoria recentă ca “marțea neagră” a legilor împotriva Justiției.

Continuarea, aici.

LATER EDIT: e vorba, desigur, de Nicolae Păun; textul integral, aici.

paun voicu

P.S. Despre subiect a mai scris Gândul, aici.

Fără categorie
6 comments on “Ce deputat a obținut, prin fals, 30 de zile pe “lucrare științifică”
 1. Păi, dacă Cernea nu minte, înseamnă că altcineva a avut ideea și toată comisia aia a semnat un document fals.După mintea mea Cernea ar putea să-i dea în judecată, penal, civil, nu mă pricep dar chiar fără a fi dați în judecată de Cernea ar trebui cercetați pentru fals.Bineînțeles, nu se va întâmpla nimic din toate astea.

 2. Pingback: Ce deputat a obținut, prin fals, 30 de zile pe “lucrare științifică” - Pe Bloguri

 3. Sa fim seriosi si sa mergem la miez: cate lucrari stiintifice (realizate pe bune) se pot elabora si redacta in 30 de zile??
  De multe ori ai nevoie de luni de zile daca vrei sa faci o cercetare serioasa, din ale carei rezultate sa poata iesi vreo concluzie rezonabila si care sa poata fi folosita cu succes in practica.
  Nu de alta, dar de teoria stringurilor (nedemonstrate decat prin anumite “calcule”) si de cea a bozonului/miuonului (nedemonstrate nici ele decat prin… efectele asupra mediului in care activeaza) suntem deja lehametiti…
  Dincolo de astea, poza e pur si simplu antologica: Paunu’ raportandu-i “ce treba, moh” lu’ Medellin, bossu’ vesnic tanar si ferice si neincoronat al aripii croncanitoare a shpagarlamentului…

 4. Nicu păun a fost ospătar la resturantul gării de nord, unde fura cu nerusinare! Se tot zbate pentru decrete și amnistii, deoarece are un văr primar, ilie păun pe numele lui, condamnat la 12 ani pt omor! Un găinar care și a depășit cu mult condiția, acest Nicu paun, zis Tarzan!

 5. N-am avut oroarea sa-l cunosc pe Paun, insa am avut odata un client, ziarist care lucra/lucrase la BBC; cum mergeam asa pe strada, jurnalistul conducandu-ma cu masina undeva, imi zice la un moment dat (vazand undeva mutra imensa a lui Paun pe un banner): il cunosc pe asta, Paun. E baiat destept, pacat ca n-are deloc coloana vertebrala. Ce sa zic. Era prietenul lui, il cunostea mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>