Ce motive (de loaze ilogice) au avut parlamentarii să voteze pensii speciale


De la ce pleacă parlamentarii cînd votează o lege? De la cîteva argumente, grupate în ce se numește o “expunere de motive”. Cum credeți că arată expunerea de motive în cazul pensiilor speciale pentru aleșii locali? Vă imaginați un dosar, poate, nu? Vă închipuiți că sînt cifre, date concrete, argumente imbatabile, eventual?

Dacă așa vă trece prin cap, atunci vă înșelați amarnic. E vorba, de fapt, de cîteva fraze care abia umplu jumătate de pagină. Cîteva fraze care conțin clișee vînturate, în general, de corupții politici de serviciu care încearcă să-și justifice obiceiul furtului. Iată cum arată jumătatea asta de pagină (toate semnăturile, aici; tot traseul legii, aici).

expunere

Atît, gata, asta e toată “argumentația”: aleșii locali vor și ei la fel ca parlamentarii. Ca parlamentarii care recunosc, în scris, oficial, că sînt niște idioți. Așa se fac legi.

Fără categorie
6 comments on “Ce motive (de loaze ilogice) au avut parlamentarii să voteze pensii speciale
 1. Pingback: Ce motive (de loaze ilogice) au avut parlamentarii să voteze pensii speciale - Pe Bloguri

 2. Da, dar oare ce motiv de ghertzoi inept a avut Klausel Iohannel sa promulge legea asta ticaloasa, fara s-o trimita inapoi la parlamentul penal sau s-o conteste la CCR? Eu as zice ca e cu mult mai condamnabil si detestabil faptul ca Iohannel del Sibiu a devenit complicele acestei legii mizerabile si profund discriminatorii. Rusine idiotului de la Cotroceni si camarilei sale din media care-l slugareste!

  P.S. Despre casele furate cu japca nu vorbeste nimeni. tacere absoluta. In ce rusine de tara traim…

 3. @Catalin Prisacariu

  Iti doresc un Nou An impanat cu multe realizari! Sanatate!

  P.S. Uite ca, pana la urma am scapat si de Gunoimonta si de gheneralul izmenelor. Inlocuitorii acestor neispraviti par nitelus mai breji, insa nu sunt nici pe departe ceea ce ne-am dori, Trebuie sa ramanem mereu vigilenti oricare ar fi puterea care ne guverneaza.

 4. Off-topic
  Tizule, iti urez ca noul an sa-ti aduca TOT ceea ce anii trecuti, precum si anul care trece acum, in goana lor nebuna prin timp, au uitat sa-ti daruiasca!
  Inainte de toate, SANATATE!
  LA MULTI ANI!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>