Daciana i-a dat și lu’ tăticu’ Ilie un bacșiș de 50.000 de euro. Nedeclarat


Că Daciana e o fiică bună, minunată și hipergeneroasă deja știm: i-a donat mamițicii un sfert de milion de euro din muncușoara ei intelectuală de la Parlamentul European (sursa). Dar, cînd aflăm că i-a donat și lu’ tăticu’, deja lăcrimăm duios și ne emoționăm maxim.

După care ne mai revenim în simțiri: Daciana i-a donat lu’ tata Ilie numai 50.000 de euro. În martie 2011. Donația a fost făcută publică chiar de tăticu’.

daciana donatie ilie 2011

Daciana, însă, nu a simțit nevoia să declare și donația asta, probabil s-a prins pînă și ea, în ingenuitatea ei, că nu poți să spui că donezi 100.000 de euro pe an lu’ mămica și tăticu’ atunci cînd tu cîștigi numai 72.000 de euro. Sau, pur și simplu, probabil că ăștia din familia Sârbu – Ponta învîrt atîția bani gri-negri încît nu mai știu ce să declare și ce nu, se încurcă în zeci de mii de euro cum mă încurc eu în monezi cînd vreau să-mi iau țigări.

Fără categorie
3 comments on “Daciana i-a dat și lu’ tăticu’ Ilie un bacșiș de 50.000 de euro. Nedeclarat
  1. Pingback: PRISACARIU | Daciana i-a dat și lu’ tăticu’ Ilie un bacșiș de 50.000 de euro. Nedeclarat - Stiri Presa Online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>