Și eu vreau să fiu mămica lu’ duamna Daciana!


Anual, cea mai anostă lipitoare politică din România promovată prin nepotism cîștigă 72.000 de euro. Cel puțin așa scrie în declarația ei de avere, în fiecare an, duamna Daciana. Și tot în fiecare an, duamna Daciana mai scrie în declarația de avere că donează 50.000 de euro propriei mame, duamna Mariana (Sârbu), nevasta monocotiledonatului Ilie (Sârbu).

Asta se întîmplă din 2010 încoace, primul an în care duamna Daciana și-a împrumutat mămica cu un căcat de 50.000 de euro (căcat menționat în declarația de avere depusă în 2011). De atunci încoace, inclusiv în 2014, duamna Daciana a donat către mămica 250.000 de euro, adică 50.000 de euro pe an timp de cinci ani. În timpul ăsta, duamnei Daciana i-au mai rămas, anual, cîte 22.000 de euro, adică sub 2.000 de euro lunar ca să se îmbrace, să mănînce, să pună benzină la sufrageria aia de SUV cu care se plimbă prin oraș și alte daraveri.

Atît poate mizeria asta promovată prin nepotism jegos de Ilie Sârbu, acest corifeu al furtului: să ne ia pe toți de idioți într-un document public pentru care poate răspunde penal. Mai multe despre asta vă voi povesti zilele viitoare.

daciana 2011

daciana 2012

daciana 2013

daciana 2014

daciana 2015

Fără categorie
18 comments on “Și eu vreau să fiu mămica lu’ duamna Daciana!
 1. Pingback: Și eu vreau să fiu mămica lu’ duamna Daciana! - Pe Bloguri

 2. Pingback: „Ne ia pe toți de idioți” | Noi DEZVĂLUIRI despre averea Dacianei Sârbu, făcute de Cătălin Prisăcariu | Reporter Virtual | Portal

 3. Pingback: PRISACARIU | Și eu vreau să fiu mămica lu’ duamna Daciana! | Nasul.tv

 4. SUUUUUUUPEEEEEEEERB, CATA FORTA, ADEVAR SI CONCIZIE. ––-cea mai anostă lipitoare politică din România promovată prin nepotism––-. Cer copyright sa fac TTshirturi imprimate.

 5. Pingback: PRISACARIU | Și eu vreau să fiu mămica lu’ duamna Daciana! - Stiri Presa Online

 6. Pingback: Și eu vreau să fiu mămica lu’ duamna Daciana! (Să-mi doneze fata 50.000 de euro pe an) | Revista Kamikaze

 7. Cataline, felicitari pentru tot ceea ce faci! Problema e ca lipitoarea asta nu da socoteala. Asta se intampla pentru ca ANI si pasivii aia de la Oficiul pentru combaterea crimei organizate si spalarii banilor dorm pe ei. Si se mai intampla si pentru ca acoperitul asta si urmaritul asta penal, inca premier al Romaniei, beneficiaza de inalta protectie. Inca. Daca suntem un stat mafiot? Eu as zice ca inca suntem. Pana n-o sa vad Famiglia Ponta-Sarbu destructurata si dand socoteala pentru faradelegile ei, nu voi avea pic de incredere in institutiile statului. Nepotismul e politica de stat in guvernarea PLAGIATORULUI URMARIT PENAL. Dar foarte interesant e si ca Iohannis doarme pe el, iar noi ne-am obisnuit si cu mototolul asta care tace si nu face nimic. El e doar un facebucar de doi lei. Aflat intr-o vacanta perpetuua. Ca si Gunoimonta. Romania este o tara condusa de duomni si duamne, ca sa te citez… Iar societatea civila pare impacata cu situatia asta profund anormala si umilitoare.

 8. Eu n-as vrea sa fiu mamica naturala a duamnei Daciana… Ar insemna ca mi-a tras-o Monocotiledonatu’, iar asta m-ar dezgusta profund… Brrrr…. :)))

 9. Pingback: Un jurnalist o atacă dur pe Daciana Sârbu: „Ne ia pe toţi de idioţi” | ExpresMagazin

 10. Pingback: prisacariu | Daciana i-a dat și lu’ tăticu’ Ilie un bacșiș de 50.000 de euro. Nedeclarat

 11. Pingback: PRISACARIU | Daciana i-a dat și lu’ tăticu’ Ilie un bacșiș de 50.000 de euro. Nedeclarat | Nasul.tv

 12. Pingback: PRISACARIU | Daciana i-a dat și lu’ tăticu’ Ilie un bacșiș de 50.000 de euro. Nedeclarat - Stiri Presa Online

 13. Pingback: Deontoloaga financiara Daciana | Mihai Craiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>