Aici va fi barul Dacianei, unde puteți bea de bucurie că Viorel e premier


Barul duamnei Daciana se va deschide pe strada Benjamin Franklin, la numărul 5. Dar va fi numai pentru oameni fini și subțiri, că doar de aia e localizat în spatele Ateneului Român.

benjamin franklin 5

În acest moment, la viitorul bar se fac lucrări de amenajare. Din ce am văzut din stradă, mobilierul e roz. Normal, doar trăim sub cea mai performantă guvernare de la Burebista încoace. Iar vecinii zic că, de fapt, nu va fi chiar un bar, ci mai degrabă un soi de cofetărie de unde se vor putea comanda prăjituri și, mai ales, torturi. Noi v-am zis că viața sub Viorel e dulce, da?

Totuși, la Registrul Comerțului, duamna Daciana a anunțat acum o lună și jumătate că face bar. Sau, în orice caz, ceva unde să servească băuturi.

daciana baruri

 

9 comments on “Aici va fi barul Dacianei, unde puteți bea de bucurie că Viorel e premier
 1. Barul il sfinteste nea “trafalet” cu zer de la Ghita. Mir si alte tamii le aduce sova si vosganian.AVETI GRIJA CU BACSISUL ,ca la alegeri nu mai pupati cozonacel si nici vreo tigaie,ca va da in git antonescu cel fara de D.N.A. (deocamdata).

 2. Pingback: PRISACARIU | Aici va fi barul Dacianei, unde puteți bea de bucurie că Viorel e premier | Nasul.tv

 3. Pingback: PRISACARIU | Aici va fi barul Dacianei, unde puteți bea de bucurie că Viorel e premier - Stiri Presa Online

 4. Pingback: Daciana Ponta îşi deschide un bar roz (revista presei)

 5. Pingback: Aici va fi barul Dacianei, unde puteți bea de bucurie că Viorel e premier - Pe Bloguri

 6. Wowwwwwwwww,Domnu,Catalin ,vaz” c-ai revenit printre noi pulifricii,bag seama te-ai saturat de berule,femei sumar imbracate si tare,tare bronzate.
  E de bine,pt ca dragul meu Catalin e o PIINE TOCMAI ALBA’ ca aia a lu’ felix voiculescu de halit cu baietii astia,,ALDE PESEDEASCA’.
  Acum pe subiectul,MADAM DACIANA’ FATA CU ZURGALAI,PUN SI IO O INTREBARE CA PROSTU SATULUI:

  Dl. ROBERT TURCESCU,VA AVEA CARD DE FIDELITATE CU GRATUITATI?????????

  PRIETENII STIU DE CE…………………..Haaaaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiii

  Chiar si muiemonta stie…………d’aia zic unii ca vrea sa se faca marinar dupa ce preda cheile de la ,PALATUL VICTORIA’

  La prieteni le-a spus ca dupa ce preda cheiele 25 de ani pleaca pe mare ,sa n-o mai vada pe fata cu zurgalai,si nici pe ,SOGORI’ CA ASTIA OR S-O DUCA LA FALIMENT……………..

 7. Pingback: Daciana își deschide cofetărie roz în centrul Bucureștiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>