Doamna Daciana e femeie de casă: spală. Bani


Nu dați atenție doar titlului de mai sus, de fapt doamna Daciana este o mamă eroină: ea nu doar spală și crește copii cu bona filipineză, ea face și pîine, și dulciuri, le și vinde și, mai nou, are și crîșmă. Și are și bani de nu mai prididește să umple declarația de avere cu ei. Ceva, însă, doamna Daciana tot nu are: explicații pentru cum a făcut banii ăia.

La finalul lui 2014, Daciana Sârbu avea (conform declarației de avere a soțiorului ei, Victor Viorel) în conturi peste 148.000 de euro și peste 62.000 de lei. În total, rotund, cam 162.000 de euro, economiile ei de fată strîngătoare. Tot în 2014 (conform aceluiași document al lui Victor Viorel), doamna Daciana i-a oferit o donație de 50.000 de euro Marianei Sârbu (mama ei proprie și personală, cel mai probabil). Și, tot în 2014, Daciana și-a împrumutat propria firmă (D&C Sweets SRL) cu 65.625 de lei.

Continuarea, aici.

daciana

Fără categorie
10 comments on “Doamna Daciana e femeie de casă: spală. Bani
  1. SIncer, imi este rusine sa stiu ça aceasta doamna,acum ceva timp isi arata abdomenul gol pe la divertie posturi tv. Sa o vad azi in pozitia de igenua….si sotie a unui prim ministru mincinos si corupt, asta ma provoaca din nou sa imi exprim repulsia si cu greu sa ma intreb oare ce rau a facut acest popor, sa fie blestemat si sa nu se mai poata ridica din mizeria morala si materiala in care se complace de 25 de ani?!

  2. :) tare de tot Matrioska asta cu articolul :) apasa aici – pentru continuare tre’ sa sari cu banu’ – Nimika Nuimoka cum ar zice unu’ :) am mai vazut faza asta pe la pro – eu stiu daca le-o fi mers treaba aia cu voyo? Idei noi dupa vacanta…sa fie intr-un ceas bun si intr-un cont gras! Eu ma simt castigator inca de pe acum, asa ca voi proceda ca la “Vrei sa fii milionar?”: ma opresc aici :)

  3. Pingback: PRISACARIU | Doamna Daciana e femeie de casă: spală. Bani | Nasul.tv

  4. Pingback: PRISACARIU | Doamna Daciana e femeie de casă: spală. Bani - Stiri Presa Online

  5. Pingback: Prisăcariu, despre MISTERUL banilor Dacianei Sârbu: „Mai nou are și crâșmă” | Reporter Virtual | Portal

  6. Pingback: Doamna Daciana e femeie de casă: spală. Bani - Pe Bloguri

  7. Pingback: Daciana Ponta îşi deschide un bar roz (revista presei)

  8. Pingback: prisacariu | Școala românească e vie: Daciana care spală bani, subiect de teză

  9. Pingback: Cătălin Prisăcariu | Școala românească e vie: Daciana care spală bani, subiect de teză – Adpres.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>