Politrucul Cazanciuc a anchetat, din 2013 pînă azi, cîte un magistrat pe zi. În secret


Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, are la dispoziție o armă teribilă cu care să pună presiune pe magistrați: ancheta disciplinară. În premieră în România, Cazanciuc a înființat o comisie specială care să vîneze magistrații considerați indisciplinați. La 20 de luni de la înființarea acestei comisii, bilanțul este șocant: cîinii de vînătoare ai lui Cazanciuc au dat pe mîna Inspecției Judiciare 419 magistrați (o medie de 21 lunar!).

Scandalos, însă, este că Robert Cazanciuc refuză să comunice și care sînt cei 419 magistrați pe care-i consideră indisciplinați, dar și care sînt magistrații pe care i-a numit personal în comisia de anchetă. Suspiciunea este că ministrul Justiției ar fi putut cere anchetarea unor magistrați implicați în cercetarea și/sau judecarea unor cazuri referitoare la colegi din PSD. Pe de altă parte, suspect este că ministrul a secretizat lista magistraților din comisia de anchetă, magistrați care ar putea avea legături fie cu ministrul, fie cu apropiați ai săi.

Continuarea, aici.

P.S. Oficial, cea care refuză, din partea Ministerului Justiției, să comunice cine sînt magistrații anchetați, dar și magistrații anchetatori, este Ana I. Mihăilă. Adică angajata MJ care cîștigă, lunar, 18.000 de lei ca să ascundă date publice (sursa).

ponta cazanciuc

Fără categorie
6 comments on “Politrucul Cazanciuc a anchetat, din 2013 pînă azi, cîte un magistrat pe zi. În secret
 1. @Catalin Priscariu

  Intrebare: In baza carei legi a infiintat tovarasul politruc Cazanciuc aceasta comisie? Functionarea acestei comisii este legala? Daca raspunsul este NU, in cazul asta politrucul lui Gunoimonta trebuie sa raspunda. Penal.

 2. Bon,am inteles,dar C.S.M. ce zice,ca n-am auzit nimik.
  Din cite stiu de cariera magistratilor se ocupa CSM.
  Au aparut alte raporturi de subordonare?????

  Opozitia cea vioaie ,TACE?????????/

  O parere,ca tot nu ma bagi in seama,te rog vino cu explicatii suplimentare,pt ca altfel sa face o tocanita grozava in capul nostru…………

 3. Pingback: Politrucul Cazanciuc a anchetat, din 2013 pînă azi, cîte un magistrat pe zi. În secret - Pe Bloguri

 4. Pingback: Prisăcariu dezvăluie cum controlează ministrul Cazanciuc justiţia în secret | Reporter Virtual | Portal

 5. Din cate stiu, din punct de vedere legal, sinistrul …aaa …pardon, ministrul “poate” SESIZA Inspectia Judiciara a C.S.M. cu privire la anumite fapte efectuate de unii magistrati care ar fi dovedit incorectitudine in exercitarea meseriei lor.
  Daaar, NU are dreptul de a infiinta (pe banii nostri!) “comitete si comitii” dupa cum il duce capu’, deci nu are dreptul de a CERCETA magistratii “indisciplinati” ( a se citi “indezirabili”); acest lucru il poate face, potrivit legii, DOAR Inspectia Judiciara a C.S.M. !
  Am zis bine ?
  Daca gresesc, iertaciune cer domniilor voastre !
  Dar daca am inteles si am redat corect, atunci musiu Robert a pus-o de una groasa ! Si lunga !
  A pus-o de una PENALA !!!

 6. AStia-s in stare de orice marsavie doar ca sa -si vada scapati penalii. Asa sa -i ajute Dumnezeu dupa cat de adevarata le este lucrarea 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>