Schimbare de sex: Sebastian Ghiță s-a transformat în Elena Udrea


30 ianuarie 2015: Elena Udrea acuză binomul Coldea (SRI) – Kovesi (DNA) că ar fi conspirat împotriva ei; la pachet, Udrea îl “deconspiră” și pe Sebastian Ghiță, care ar fi beneficiat de sprijinul SRI (sursa);

30 ianuarie 2015: Sebastian Ghiță îi răspunde Elenei Udrea: “Nu vreau sa ma refer la actiunie dansei dar cred ca DNA a comunicat o chestiune oficiala: doamna Udrea e inculpata si ataca institutiile la fel cum o fac toti cei inculpati. Cred ca toti trebuie sa avem incredere in ratiunea si in pregatirea procurorilor” (sursa);

24 iunie 2015: Sebastian Ghiță acuză SRI și DNA că au pus la cale o conspirație împotriva sa: “Ceea ce se întâmplă este groaznic. O să fac o plângere procurorului general al României. Toată această nenorocire trebuie să se oprească. Veţi vedea oameni politici, procurori şi oameni din serviciile de informaţii în plângerea pe care o voi depune. Lucrurile sunt de o gravitate incredibilă. Voi depune această plângere împotriva oamenilor care astăzi cred că vor reuşi o lovitură de palat în România” (sursa).

ghita udrea

Fără categorie
9 comments on “Schimbare de sex: Sebastian Ghiță s-a transformat în Elena Udrea
 1. Strategie de aparare clasica. Toti politicienii corupti recita aceeasi poezie.
  Refrenul asta cu conspiratia l-am auzit si la iranianul care a luat ostatici 18 persoane intr-o cafenea din Sydney in decembrie anul trecut. Dupa ce fusese acuzat de complicitate la omor cu un an inainte, jihadistul a afirmat ca serviciile secrete si politia au conspirat sa-l trimita in puscarie si ca a fost supus torturii pe durata celor 3 saptamani de detentie.
  Nu as fi mentionat cazul teroristului iranian daca numele Romaniei n-ar fi fost pomenit pe parcursul audierilor publice care se desfasoara de la inceputul anului pentru a stabili circumstantele producerii acestui incident.
  Tipologia infractorilor nu difera substantial, corupti sau criminali, ambele categorii prezinta accente de grandomanie si narcisism patologic.

 2. Pingback: Cătălin Prisăcariu | Schimbare de sex: Sebastian Ghiță s-a transformat în Elena Udrea | Nasul.tv

 3. Acilea la articolul asta nu prea sunt de acord ,da de loc cu tine,este o comparatie fortata,nefericita si de loc amuzanta.

  Ce ai zice tu dragul meu CATALIN daca miine toata presa ar cita cam asa”;

  ,CATALIN PRSACARIU SA TRANSFORMAT IN CATALIN STRIBLEA’????????

  Ei hai acum sa te vad,asa-i ca-i ,FAINA DE TOT DUMA ASTA????????

  Intre cei doi in afara de faptul ca vorbesc limba romana si intimplator mesteca aceleasi cuvinte alte similitudini nu prea sunt………

  Nu are sens sa ma obosesc sa argumentez,pt ca orice om cu urme usoare de bun simt si respect fata de adevar s-ar feri sa faca asemenea comparatii………..

  A ca da bine ca titlu,da,da bine,ca batracienii savureaza asemenea exprimari da asa este.

  ELENA UDREA are pacatele ei,dar spre deosebire de PONTA SEBY,VOSGANIAN,CHITOIU ,FEMEIA AIA ARE COHONES…………..Auzi CATALINE ARE COHONES…….

  Si tu vii acum si-mi spui ca SIFONUL,LABILUL SI LASUL GHITA ARE COHONES??????????

  Daca asta ai vrut sa spui,ma duc in piata publica si ma impusc……………

 4. NE,NE,nu-i de loc simplu,si am spus e ,nefericita’ comparatia si uite iti dau doar doua argumente:

  1-Este procurorul D.N.A iesean,EMILIAN EVA considerat astazi cel mai tare colectionar de tablouri,depasindu-l pe INCULPATUL DARIUS VILCOV????????? ESTE.
  2-Am dreptul mergind in siajul acestei idei sa spun :D’omle :
  ,Cei acolo la D.N.A TOTI E HOTI CORUPTI SI DORNICI DE MITA?????

  Ei hai ca mai inteles,nu e mare brinza,faptul ca si pe Striblea il cheama ca pe tine ,CATALIN sunteti identici precum doua CAPSE DE BERE URSUS……….
  Nuante dragul meu nuante,si inca in tuse groase,de sar in ochi si zgirie retina..

  Era doar o observatie si un punct de vedere personal,si punctez-ELENA UDREA are propiile pacate,isi va rezolva singura problemele,dar public,in ochii consumatorilor de media si politica jocul asta de idei,GHITA SI-A SCHIMBAT SEXUL SI SA TRANSFORMAT IN ELENA UDREA, in sfirsit ,asta e…….ai inteles ce am vrut sa-ti transmit,ai o minte brici asa ca ma opresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>